Du och din valp är viktiga för oss

Bozita Robur – frågor om din valp

När valpen flyttar till sitt nya hem är det viktigt att den får äta samma mat som den gjorde hos uppfödaren. Allt för att den ska få en så lugn övergång som möjligt och i möjligaste mån undvika en orolig valpmage. Hur har det fungerat för din valp? Har magen mått bra?


Äter valpen med god aptit? Det är ganska vanligt att valpen kan äta lite sämre vid flytten med allt vad det innebär, men ha tålamod och byt inte foder för snabbt. Det tar ibland lite tid för en liten valp att känna sig trygg i sin nya miljö. Upplever du att valpen ätit upp varje måltid?Alla produkter från Bozita Robur tillverkas i svenska Vårgårda och sortimentet innehåller produkter för alla livsstadier från valp till senior. Det finns produkter för den hårt arbetande hunden samt för den som inte behöver så mycket energi. Hela sortimentet är vetefritt med en hög andel färsk kyckling. Vi erbjuder även två spannmålsfria produkter. Finns det något du saknar i Bozita Robur-sortimentet eller skulle vilja förändra?
Doggy AB kan komma att använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte. Vi vill gärna kunna hålla kontakt med dig och för det behöver vi din tillåtelse. Bocka i alternativen nedan om du ger oss tillåtelse att göra utskick.


Svensk naturlig kvalitet

Vill du veta mer om vårt hundfoder?

Till produkterna