DEN NATURLIGA VÄGEN TILL VÄLBEFINNANDE

Vi ser hundar och katter som följeslagare genom livet och vet att deras välmående kommer från en naturligt hälsosam kost och aktiv livsstil. Vår naturliga hund- och kattmat är tillagat med kärlek från hjärtat av Sveriges landsbygd. Sverige har ett rikt djurliv, unik fauna och exceptionellt ren luft och vatten. Vår respekt för djur och natur runtomkring oss gör att vi föredrar råvaror från den nordiska vildmarken och utvalda svenska gårdar som delar vår filosofi.

Livsmedelscertiferat kök

Vi på Bozita strävar sätter kvalitét högst. Därför är vårt kök i Vårgårda livsmedelscertifierat enligt ISO 22000 sedan 2007. ISO 22000 är en standard för kvalitetsledning inom livsmedelsindustrin och som fokuserar på livsmedelssäkerhet.

Producerat i harmoni med naturen

Producerat i harmoni med naturen

Vårt kök i Vårgårda drivs till 100 % av förnyelsebar energi. Alla matrester från vår tillagningsprocess omvandlas till biogas.

BSE- fritt land!

BSE- fritt land!

Sverige är ett av de första länder i världen som klassificerats som BSE-fritt (“galna ko-sjukan”) enligt World Organisation for Animal Health.

Inga tillväxthormoner

Inga tillväxthormoner

Användandet av tillväxthormoner i djuruppfödning är förbjudet i Sverige.

Lägst användning av antibiotika i EU

Lägst användning av antibiotika i EU

Användandet av antibiotika inom svensk djuruppfödning är strikt reglerat sedan 1986.

Strikt djurskyddslag

Strikt djurskyddslag

Den svenska djurskyddslagen i Sverige är hårdare reglerad än i övriga EU och bland de striktaste i världen.

Alltid fritt från GMO

Alltid fritt från GMO

Vi använder inte genmodifierade råvaror i våra produkter.

Utvecklat tillsammans med våra experter

Framgång sker inte slumpmässigt. För att kontinuerligt kunna utveckla våra produkter, arbetar vi nära tillsammans med våra ambassadörer – alla dedikerade och erfarna hundägare med många stora och professionella vinster bakom sig. Här får du chansen att lära känna dem, och att låta dem hjälpa dig hitta rätt mat samt aktiviteter som passar just din hunds behov.

Läs mer om våra ambassadörer

Svensk naturlig kvalitet

Vill du veta mer om vårt hundfoder?

Läs mer