Swedish Natural Quality – den naturliga vägen till välbefinnande

Vårt svenska arv

Sverige har ett rikt djurliv, en unik fauna och exceptionellt ren luft och rent vatten. Och det ska fortsätta att vara så.

Vår respekt för djuren och naturen runtomkring oss gör att vi föredrar råvaror från den nordiska vildmarken och utvalda svenska gårdar som delar vår filosofi. Hundar och katter är våra följeslagare genom livet och deras välmående kommer från en naturligt hälsosam kost och en aktiv livsstil, men det handlar om mer än bara maten i skålen. Det handlar också om hur vi gör det.

Förnyelsebar energi, naturliga råvaror, klimatsmarta förpackningar

Med hållbarhet, miljö och vår gemensamma framtid i fokus har vi ställt om vårt kök i Vårgårda så att det drivs med 100 procent förnybar energi. Dessutom är det livsmedelscertifierat enligt ISO 2200 sedan 2007.

De råvaror som används i Bozitas produkter kommer i så stor utsträckning som det är möjligt från svenska producenter. På så sätt kan du vara säker på att de är framtagna under en av världens striktaste djurskyddslagar som bland annat förbjuder användningen av tillväxthormoner och strikt reglerar användningen av antibiotika.

Fodret förpackas i klimatsmarta förpackningar som har en så låg miljöpåverkan som möjligt.

Utveckling tillsammans med våra experter

Framgång kommer inte av en slump! För att kontinuerligt kunna utveckla våra produkter arbetar vi nära tillsammans med våra ambassadörer – alla dedikerade och erfarna hund- och kattägare med många stora segrar bakom sig. Lär känna dem och låta dem hjälpa dig att hitta rätt mat och aktiviteter för just din hunds behov.

Svensk naturlig kvalitet

Vill du veta mer om vårt hundfoder?

Till produkterna