Ryggsäck för hunden under vandringen

En bra ryggsäck för hundägaren vid vandring är en bra investering. Men ibland kan en ryggsäck också vara bra för att bära en liten hund eller valp när du ger dig ut på en längre vandring. Små valpar blir snabbt trötta. Ett tips är att låta den mindre hunden eller valpen åka i en ryggsäck när promenaderna blir för slitsamma.

Bära hund och valp i ryggsäck

Om du tycker om att vara ute i naturen och ge dig iväg på lite längre vandringar kan det vara bra att ha med en bra ryggsäck att bära en liten hund eller valp i. För såklart vill du ha med dem på dina äventyr. Men varken den lilla hunden eller valpen är särskilt väl rustade för långa och slitsamma strapatser. Då är det skönt för både hunden och husse eller matte att ha ett alternativ så att man kan fortsätta promenaden. Bär ryggsäcken på ryggen eller häng den på magen om du vill ha lite mer koll.

Valpen Tuva åker i ryggsäcken

Det här är valpen Tuva. Hon bor hemma hos Cecilia som arbetar som produktutvecklare på Bozita. Ibland behöver Tuva en paus på de långa skogspromenaderna med Cecilia och hennes andra hund Astrid. Då är det bra att man som valp kan få skjuts i ryggsäcken!

En svart hundvalp bärs i en ryggsäck

Svensk naturlig kvalitet

Vill du veta mer om vårt hundfoder?

Till produkterna