Malin Strid & Lars Hoffmann

På en liten gård mitt i de lappländska skogarna lever Malin och Lars tillsammans med sina hundar. Deras hem ligger vid den vackra Hemsjön och borta vid horisonten skymtar man fjälltopparna. För Malin och Lars är detta paradiset på jorden. De är omgivna av en storslagen natur där äventyret finns runt nästa hörn. De kan starta rätt utanför dörren med deras hundar och bege sig rakt in i vildmarken, på sommaren till fots eller med träningsvagn och på vintern med släde.

Tillsammans med hundarna tar de sig igenom fantastiska och utmanande äventyr: dånande snöstormar, arktiska temperaturer, långa sträckor genom helt orörd vildmark och naturupplevelser som helt enkelt inte kan beskrivas med ord. Detta kräver att de arbetar som ett team. Varje hund har sin egen personlighet, sina speciella styrkor och sina speciella behov.

2017 blev Malin och hundarna Svenska Mästare i Långdistans. Nu siktar de mot att för första gången genomföra Europas längsta slädhundstävling - Finnmarkslöpet 1200 km 2018 och världens längsta slädhundstävling - den 1800 km långa Iditarod i Alaska 2020! 

Du kan läsa mer om Malin och Lars och deras äventyr här: www.cold-nose.se

Malin Strid & Lars Hoffmans hundar äter Bozita