Malin Strid och Lars Hoffmann

Äventyret runt knuten

På en liten gård mitt i de lappländska skogarna lever Malin och Lars tillsammans med sina hundar. Deras hem ligger vid den vackra Hemsjön och borta vid horisonten skymtar man fjälltopparna. För Malin och Lars är det paradiset på jorden. De är omgivna av en storslagen natur, där äventyret finns runt nästa hörn. De kan starta rätt utanför dörren med sina hundar och bege sig rakt in i vildmarken, på sommaren till fots eller med träningsvagn och på vintern med släde.

Tillsammans med hundarna tar de sig igenom fantastiska och utmanande äventyr: dånande snöstormar, arktiska temperaturer, långa sträckor genom helt orörd vildmark och naturupplevelser som helt enkelt inte kan beskrivas med ord. Detta kräver att de arbetar som ett team. Varje hund har sin egen personlighet, sina speciella styrkor och sina speciella behov.

Mot Iditarod 2020

2017 blev Malin och hundarna svenska mästare i långdistans. Nu siktar de mot att för första gången genomföra världens längsta slädhundstävling, det 1800 km långa Iditarod-loppet i Alaska 2020.

Läs mer och följ

Läs mer om Malin, Lars, deras siberian huskies och alla äventyr på cold-nose.se eller följ dem på Facebook.

Malins och Lars hundar äter Bozita Robur

Nyheter från våra ambassadörer