Hedängens kennel är med i svensk jakt!

Hedängens kennel har hela tiden höjt nivån och är målmedvetna när det gäller hundar och avel. – Vårat mål med aveln är att tillföra rasen friska och sunda individer med goda jaktegenskaper som rasen är ämnade för. En viktig del är fodret. Vi prutar inte på någonting utan väljer Bozita Robur. Ett helfoder som jag varmt rekommenderar till andra.

Kastrering av din katt

Har du inga planer att avla på din katt bör du kastrera den och det innebär i princip bara fördelar! Framförallt undviker du oönskade kattungar, och i tillägg medför det en mängd positiva förändringar i kattens beteende.

Här kommer lite nyttig information till blivande kattägare!

En kattunge ska vara minst 12 veckor gammal innan den tas ifrån sin mamma och när det väl är dags för hämtning är det viktigt att flytten sker så smidigt som möjligt.

Petter Karlsson vinner Finnmarkslöpet 2018

En helt fantastisk prestation där Petter och hans hundspann bland annat slog världens bästa slädhundsförare från USA Dallas Seavey i detta 120 mil långa lopp genom vildmarken i Norra Norge.

Tips till dig som ger din katt torrfoder!

Katter reglerar inte sitt vattenintag tillräckligt efter vattenhalten i födan. Detta innebär att katter som enbart äter torrfoder får i sig mindre mängd vatten - vilket i sin tur ökar risken för urinsten.

Valpskjuts i ryggsäck!

Det här är valpen Tuva. Hon bor hemma hos Cecilia som arbetar som produktutvecklare på Bozita. Ibland behöver Tuva en paus på de långa skogspromenaderna med Cecilia och hennes andra hund Astrid. Då är det bra att man kan få skjuts i ryggsäcken!

Vintern har kommit till Väster botten!

Vår ambassadör Petter Karlsson tränar på för fullt!

NU ÄR VINTERN OCH SLÄDHUNDSSÄSONGEN NÄRA I NORR!

Nu är vintern och slädhundssäsongen nära i norr! Minusgraderna är i antågande och dags att börja försäsongsträningen på Cold Nose Huskies! Är du och din hund också laddade inför hösten?