Om oss

I Vårgårda har vi tillverkat hund- och kattmat av hög kvalitet i över 100 år. Det har vi tänkt att fortsätta med i flera sekel till!

Allt startade 1903

En dag i mitten på 1800-talet steg en ung driftig göteborgare vid namn Aron Heyman av tåget i Vårgårda. På den bördiga västgötaslätten tog han kunskapen han fått från Skottland att göra ångpreparerade havregryn till att ta vara på spillet för att sedan 1903 presentera vårt allra första hundfoder "Vårgårda Hundmjöl".

Idag är Doggy AB den största hund- och kattmatsproducenten i Sverige och har över en hundraårig tradition av djurmatstillverkning. Företaget har ca 160 anställda och en årlig omsättning på 520 miljoner kr.

Svensk produktion

Vår fabrik tillverkar både torrfoder och våtmat och är belägen i Västsveriges vackra jordbruksbygd i Vårgårda. Här liksom i övriga Sverige använder lantbrukarna mindre kemikalier än på andra håll i världen och den svenska djurhållningen har i decennier präglats av långtgående djurskydd och säkerhet vilket gör att våra råvaror är av högsta kvalitet, utan hormoner, antibiotika och syntetiska tillsatser. 

Produktutveckling

På Doggy AB satsar vi på produktutveckling. Det gör vi för att även fortsättningsvis kunna vara med och leda utvecklingen i branschen. Produktutveckling innebär bland annat vidareutveckling av befintliga produkter, men framförallt utveckling av nya.


Mer information om oss

Kattfoder

Läs mer om våra varumärken och se våra kattfoder

KLIMATSMART

Vi älskar våra klimatsmarta förpackningar

Våra egna produktutvecklare

Våra egna produktutvecklare bor på Tassalyckan och testar vår mat noga 

Tassalyckan